top of page

OVER ONS

Telefoon: 070-36 31 120

 Mobiel:  06-54 710 540

Mag ik mijn bedrijf aan u voorstellen?

In 1904 was mijn grootvader de oprichter van het bedrijf waarin ik als derde generatie werkzaam ben. De zaak is van oudsher gevestigd aan de Lange Beestenmarkt in het Oude Centrum van Den Haag, waar ook de werkplaats zich nog steeds bevindt.

De werkzaamheden bestonden en bestaan nog steeds uit een breed scala aan restauratie-, schilder- en decoratiewerk. Het verschil met vroeger is wel dat wij naast het traditionele ambacht een ruime ervaring hebben opgebouwd met het werken met moderne technieken en materialen, waarbij we de 'ouderwetse degelijkheid' natuurlijk hoog in het vaandel houden.

Onder 'Werkzaamheden' vindt u een opsomming van de gebieden waarin wij ons in de loop van de jaren hebben gespecialiseerd: wandbespanning en -afwerking in allerlei vormen (zowel behangsel op linnen en rachelwerk als glasweefsel), woningstoffeeerwerk, het confectioneren en plaatsen van vitrages en overgordijnen, meubelrestauratie/herstoffering, binnen- en buitenschilderwerk, zowel sauswerk als airless of aircoat spuitwerk.

Traditie en vernieuwing gaan bij ons dus hand in hand, zoals ook blijkt uit de lijst van opdrachtgevers voor wie wij gewerkt hebben: van historische ambassade tot moderne hotelschool, en - niet minder belangrijk - een grote en uiteenlopende groep particuliere klanten.

Cor van Grieken, eigenaarbottom of page